طراحی نمای مدرن ساختمان اداری
طراحی نمای مدرن ساختمان اداری از همان اوایل ظهور کسب و کارها، ساختمان هایی برای انجام فعالیت آن ها ساخته شد که بتوانند به راحتی در آن کار کنند. طراحی نمای مدرن ساختمان اداری یکی از ارکان اصلی در ساخت و یا بازسازی آن است. طراحی نمای این ساختمان طی سال های اخیر تغییرات زیادی کرده و از حالت تکراری به حالت مدرن و امروزی تبدیل شده است. در طراحی نمای مدرن ساختمان اداری، بیشتر از سبک نما مدرن و خطوط ساده و مینیمالیسم استفاده می شود. با ما در این مقاله همراه باشید تا با مجرب ترین کادر معماری و طراحی ساختمان اداری و نحوه کار آن ها آشنا شوید.
ویژگی های نمای ساختمان اداری
نمای ساختمان اداری علاوه بر اینکه می بایست زیبا و چشمگیر باشد، باید ویژگی هایی داشته باشد که بیننده با نگاه به آن ساختمان، نوع طراحی آن را درک کند. در اینجا به برخی از ویژگی ها و معیارهای طراحی نمای ساختمان اداری اشاره میکنیم:
- ظاهری متفاوت که جایگاه آن محیط اداری را نشان دهد.
- طراحی کلی نمای ساختمان اداری
- نوع متریال به کار رفته در نمای ساختمان
- بایستی با توجه به کاربرد طراحی شود
- اهمیت به ظاهر یک ساختمان اداری
- موقعیت و منطقه مناسب برای احداث ساختمان اداری
- درنظر گرفتن مقدار مساحت و ابعاد
- مکان ساختمان اداری متناسب با جایگاه و منزلت کسب و کار باشد.
نکاتی که باید برای طراحی ساختمان اداری درنظر گرفت
ساختمان های اداری به طور معمول جهت انجام فعالیت های اداری به کار می روند، پس می بایست نسبت به ساختمان های دیگر امکانات بیشتری داشته باشند. نکات مهمی در مورد ساخت پلکان، راهروها و …. در ساختمان های اداری وجود دارد که در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم.
- مهم ترین نکته در طراحی نمای مدرن ساختمان اداری تهویه مناسب برای ساختمان است. زیرا در این نوع ساختمانها تردد زیاد است و میباست تهویه مناسبی داشته باشد. تهویه بایستی چندین پنجره داشته باشد.
- نکته مهم دیگر مواد به کار رفته در ساخت نمای ساختمان اداری است. بهتر است در اجرای نمای ساختمان اداری از مصالح سنتی مانند آجر، چوب و … استفاده شود.
- در طراحی نمای مدرن ساختمان اداری بهتر است اجرا به صورت تلفیقی باشد، یعنی میتوان از ترکیب سنتی و مدرن استفاده کرد. بسته به توان مالی و سلیقه افراد از کامپوزیت، شیشه، آجر، چوب و …. استفاده میشود.
- متریال به کار رفته در نمای ساختمان اداری می بایست پیوستگی داشته باشند. تمامی عناصر و متریال به کار رفته باید بگونه ای هماهنگ باشند که پیوستگی را به کل ساختمان القا کنند.
- نمای ساختمان اداری میبایست ساده باشد. وسایل و تجهیزات اضافی در اجرای نمای ساختمان اداری امکان تشخیص نمای اداری از نماهای ساختمان های دیگر را به بیننده نمی دهد.
- نورپردازی نمای ساختمان اداری به اندازه نورپردازی خود ساختمان اهمیت دارد. زیرا روشنایی باعث می شود نمای ساختمان همانند روز تاثیر گذار باشد.
انواع طراحی نمای ساختمان بر حسب مواد به کار رفته
متریال به کار رفته در طراحی نمای مدرن ساختمان اداری یکی از عوامل مهم در طراحی و بازسازی نما است. متریال انواع گوناگونی دارد و با موقعیت جغرافیایی ارتباط مستقیم دارد. در این بخش به چند متریال به کار رفته در طراحی نمای ساختمان اداری میپردازیم.
-
نمای سمنت برد
نمای ساخته شده از سیمان است و از الیاف سلولزی، شیشه تشکیل شده و در برابر آتش مقاوم هستند. نمای سمنت برد از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است. به همین مورد استقبال بیشتر معماران قرار گرفته است.
-
نمای اجری
نمای آجری در ایران پرکاربرد است زیرا نوع مصالح آن در کشور ما فراوان است.
-
نمای سنگ
یکی از مصالح ساختمانی که از گذشته تا کنون در ساختمان سازی کاربرد زیاد دارد، سنگ است. بسیار مقاوم است و با هر اقلیمی سازگاری دارد.
سخن آخر
به طور کلی ساختمان اداری باید به گونه ای طراحی شود که بتوان آن را از ساختمان های عمومی دیگر تشخیص داد. طراحی نمای مدرن ساختمان اداری به گونه ای است هر بیننده ای در نگاه اول مشخص کاربری آن را تشخیص می دهد. نماهای اداری از جمله نماهایی هستند که نیاز به طراحی توسط افراد کارآزموده و با تجربه دارند. بنابراین شما اگر خواستار یک طراحی مدرن برای ساختمان اداری خود هستید می بایست با یک تیم طراحی و معماری دکوراسیون مشورت کنید. شرکت معماری بنیستا با تکیه بر تیم طراحی و فنی و با تجربه کافی در بخش طراحی نمای ساختمان اداری آماده خدمت به شما عزیزان است.